La Túnica Palmaria

lunes, 5 de marzo de 2012

Transfeministes València convoca a totes les disidents a participar del Bloc Crític en la Manifestació del 8 de Març.



Transfeministes València convoca a totes les disidents a participar del Bloc Crític en la Manifestació del 8 de Març.

En reunirem aquest mateix dia a les 19.15h en el quiosc junt al Parterre baix la pancarta "Bloc Crític TransFeminista". Vos esperem!!

******************************************* BLOC CRÍTIC TRANSFEMINISTA (8 de MARÇ) ******************

MANIFEST (a continuació en castellà)

Davant la crisi estructural del sistema heteropatriarcal i capitalista en que ens ofeguem, els atacs diaris als drets mínims que havíem aconseguit fins ara i a les constants incoherències amb les que ens enfrontem dins dels mateixos espais de resistències en els que lluitem, es fa palesa la necessitat de reflexionar sobre quines estructures estem edificant en les nostres societats.

Per això vos convidem a sumar-se al 8 de març en un bloc crític que va més enllà de combatre les injustícies de l'actual ordre heteropatriarcal i capitalista. Volem alçar veus des de les identitats i espais invisibilitzats i deconstruir les bases mateixes sobre les que es sosté aquests ordre. Vos convidem al Bloc Crític TransFeminista, on totes les nostres veus tenen la mateixa potència per a reivindicar que volem una Revolució:

- Per la deconstrucció no del sistema heteropatriarcal capitalista.
- Una revolució que apunte a l'arrel del sistema, basada en des-institucionalitzar i des-sindicalitzar els espais reivindicatius impostos des del mateix poder i així possibilitar altres formes de resistència que genere dit procés de deconstrucció.
- Una revolució per a descolonitzar, des-capitalitzar i des-patriarcalitzar.
- Per una revolució des dels espais precaris, marginats i invisibilitzats. Juntament amb quins estem en les voreres, les no normatives, les altres!
- Per una revolució des de i per una auto-gestió dels nostres cossos, de les nostres vides, de les nostres decisions i altres espais. Afirmem els nostres cossos com a territoris que refuten qualsevol tipus de colonització.
- Per una revolució horitzontal i que traspassa i trenca tots els tipus de dicotomies en les que es basen en l'actual sistema (home/dona, masculí/femení, públic/privat...).
- Per la visibilització de sexualitats i identitats dissidents.
- Per una mirada crítica a tots els processos a través dels que se construeixen les identitats.
- Una revolució contra els retalls en els drets i polítiques públiques. Però també contra els retalls diaris ales llibertats de construir altres formes igualitàries de veure el món (llibertat d'informació, de manifestació, de expressió...).
- Una revolució per un Estat laic, on ni l’Estat ni cap església interferisquen en les nostres vides i no hi haja privilegis per a les institucions religioses.
- Per el dret d'avortar o no. Els nostres cossos són els nostres territoris. En els nostres territoris decidim nosaltres.
- Per una revolució que pose punt i final als Feminicidis: els comesos més enllà i també dins del Estat espanyol.
- Per una revolució que refa qualsevol tipus de discriminació i garanteix els mateixos drets per a totes les persones amb diversitat funcional, sensorial o mental.
- Per una revolució contra els assetjaments, contra la violència estructural i simbòlica. Una revolució compromesa a construir una societat on no tinga cabuda les violències masclistes en totes les seues expressions: econòmica, estètica, laboral, física, psicològica, lingüística, sexual, institucional, religiosa i en forma de tràfic de éssers humans.
- Una revolució per a contra-informar i contra-educar: per unes educacions que permeten integrar mirades plurals i que ens ajuden a reconèixer-nos de manera lliure.
- Som males zorres, som putes, som migrants, som bolleres, som transsexuals, som intersexuals, som precàries... Som diverses! Som de tots els colors i gustos! Som TransFeministes!

Posa't el teu millor vestit de puta i uneix-te al Bloc Crític TransFeminista el 8 de Març.

La revolució serà Transfeminista o no ho serà!

************************************************************

MANIFIESTO

Ante la crisis estructural del sistema heteropatriarcal y capitalista en el que nos ahogamos, los ataques diarios a los derechos mínimos que habíamos logrado hasta ahora y a las constantes incoherencias con las que nos enfrentamos dentro los mismos espacios de resistencias en los que luchamos, se hace patente la necesidad de reflexionar sobre qué estructuras estamos edificando nuestras sociedades.

Por eso os invitamos a sumarse al 8 de marzo en un bloque crítico que va más allá de combatir las injusticias del actual orden heteropatriarcal y capitalista. Queremos alzar voces desde las identidades y espacios invisibilizados y deconstruir las bases mismas sobre las que se sostiene este orden. Os invitamos al Bloque Crítico TransFeminista, donde todas nuestras voces tienen la misma potencia para reivindicar que queremos una Revolución:

- Por la deconstrucción del sistema heteropatriarcal capitalista.
- Una revolución que apunte a la raíz del sistema, basada en des-institucionalizar y des-sindicalizar los espacios reivindicativos impuestos desde el mismo poder y así posibilitar otras formas de resistencia que generen dicho proceso de deconstrucción.
- Una revolución para descolonizar, des-capitalizar y des-patriarcalizar.
- Por una revolución desde los espacios precarios, marginados e invisibilizados. Y junto a quienes estamos en los bordes, lxs no normativxs, ¡lxs otrxs!
- Por una revolución desde y por una auto-gestión de nuestros cuerpos, de nuestras vidas, de nuestras decisiones y otros espacios. Afirmamos nuestros cuerpos como territorios que rechazan cualquier tipo de colonización.
- Por una revolución horizontal y que traspasa y rompe todos los tipos de dicotomías en las que se basa el actual sistema (hombre/mujer, masculino/femenino, público/privado...)
- Por la visibilización de sexualidades e identidades disidentes.
- Por una mirada crítica a todos los procesos a través de los que se construyen las identidades.
- Una revolución contra los recortes en los derechos y políticas públicas. Pero también contra los recortes diarios a las libertades de construir otras formas igualitarias de ver el mundo (libertad de información, de manifestación, de expresión...).
- Una revolución por un Estado laico, donde ni el mismo Estado ni la iglesia interfieran en nuestras vidas y no haya privilegios a las instituciones religiosas.
- Por el derecho a abortar o no. Nuestros cuerpos son nuestros territorios. En nuestros territorios decidimos nosotras.
- Por una revolución que ponga fin a los Feminicidios: los cometidos más allá y también dentro del Estado Español.
- Por una revolución que rechace cualquier tipo de discriminación y que garantice los mismos derechos para todas las personas con diversidad funcional, sensorial o mental.
- Por una revolución contra los acosos, contra la violencia estructural y simbólica. Una revolución comprometida a construir una sociedad donde no tengan cabida las violencias machistas en todas sus expresiones: económica, estética, laboral, física, psicológica, linguística, sexual, institucional, religiosa y en forma de trata de seres humanos.
- Una revolución para contra-informar y contra-educar: por unas educaciones que permitan integrar miradas plurales y que nos ayuden a reconocernos de manera libre.

Somos zorras, somos putas, somos migrantes, somos bolleras, somos transexuales, intersexuales, somos precarixs... ¡Somos diversxs! ¡Somos de todos los colores y sabores! ¡Somos TransFeministas!

Ponte tu mejor traje de zorra y únete al Bloque Crítico TransFeminista en este 8 de Marzo.

¡La revolución será TransFeminista o no lo será!

*************************************************************

Blog: http://transfeminismosvlc.blogspot.com/p/transformando.html
Facebook: TransFeministes València

No hay comentarios:

Publicar un comentario